Artykuły (2)
-
Jak dobrze grillować?
Uważasz, że rozpalenie grilla to łatwizna? No to słuchaj uważnie porad Bartka Heby, wicemistrza Polski w grillowaniu BBQ Wal z grubej rury CKM: Na czym lepiej grillować - na drewnie czy węglu drzewnym?Bartłomiej Heba: Drewno daje potrawom wspaniały aromat. Ma jednak wady: ogień z polan daje dużo dymu, a do tego rozpala się bardzo… -
Niezbędnik grillowy. To uczyni z ciebie mistrza rusztu
Grillowanie jest wrośnięte w polskie DNA jak „Sto lat” i miłość do długich weekendów. Dlatego warto robić to dobrze i z klasą, a do tego niezbędne będą odpowiednie gadżety. Mięso przez noc leżało pod pierzynką z przypraw, piwo ma idealną temperaturę i tym razem wyjątkowo nie leje deszcz. Pora więc wyprowadzić grilla na…